Costa Magica, Oslo, Noorwegen

Allure of the Seas

Samen met haar zusterschip Oasis of the Seas SM is de nieuwe Allure of the Seas SM het grootste cruiseschip ter wereld. Op beide schepen is Central Park nagebootst met onder andere gebruik van 17.000 echte planten en struiken. Weelderige tropische tuinen midden in het schip rond Central Park met winkeltjes en specialiteiten restaurants.

Het leven aan boord speelt zich rond zeven verschillende thema's af. De boardwalk doet denken aan een badplaats met amusements arcades, een draaimolen, klimmuren en het Aqua Theater, een amphitheater met het diepste zwembad ter zee. Hier worden spectaculaire watershows en balletten opgevoerd. Langs de Royal Promenade tref je boetiekjes, restaurants, bars en lounges.

Het Vitality Spa en Fitness Center biedt uitgebreide mogelijkheden tot ontspanning in sauna's, stoombaden, of met schoonheids- en massagebehandelingen. Voor tieners is een aparte Spa ruimte gecreƫerd. Een uitgebreid scala aan hutten met of zonder balkon en suites completeert het geheel op dit spectaculaire schip.

vorige >        alle schepen >        volgende >