Bahama's cruises | Norwegian Wind

Bahama cruises

De Bahama’s bestaan uit 700 verschillende eilandjes waarvan er twintig door toeristen worden bezocht. Het hele jaar door koesteren de eilanden zich in de tropische zon, terwijl een verfrissende zeebries voor een aangenaam klimaat zorgt. Veel rederijen hebben hier een privé eiland, zoals Coco Cay, Half Moon Cay en Stirrup Cay. Al deze eilandjes zijn bij uitstek geschikt om heerlijk van het witte strand te genieten. Daarnaast biedt iedere rederij zijn eigen voorzieningen en excursies aan.

De Bahama-archipel is gelegen ten (zuid)oosten van Florida en ten noorden van Cuba en Haïti, in een azuurblauwe zee waarvan de temperatuur nooit onder de 20°C komt. De eilanden bieden naast zon, zee en strand een uitgebreid scala aan vakantiegenoegens. De grotere eilanden New Providence met Paradise Island en Grand Bahama zijn vakantiebestemmingen pur sang.

De Bahama's... je moet het gezien hebben

De onderwaterwereld van de Bahama's staat bekend om zijn rijkdom aan grote roofvissen waaronder vele soorten haaien. Vermoedelijk maakt de variatie van zandbodems, koraalriffen, mangrovebossen en de warme Golfstroom uit de Atlantische Oceaan de zeeën rondom de eilanden tot een ideaal habitat voor deze vissen.