Cruise Maritime Services

Cruise & Maritime Services

Cruise & Maritime Voyages is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande cruisevakanties tegen aantrekkelijke prijzen. De nadruk ligt op de klassieke manier van cruisen en het vertrek vanuit een Britse haven, dus een cruise vakantie zonder vlucht. De nationaliteit van de passagiers is overwegend Brits en de Engelse Pond is het betaalmiddel.

Cruiseschepen Cruise & Maritime Services

Marco Polo ***+ : in 2010 heeft de, bij vele cruisepassagiers bekende en populaire, Marco Polo haar opwachting gemaakt voor CMV. De Marco Polo is exclusief beschikbaar voor volwassenen.

De Marco Polo, bij velen bekend van de rederij Orient Lines, heeft een ijsbestendige romp en milieuvriendelijk afvalsysteem. Dat maakt haar ideaal om in zelfs de meest afgelegen gebieden, zoals Antarctica, te cruisen.

Ocean Countess: de Ocean Countess is het tweede gecharterde schip en werd als de Cunard Countess een van de bekendste schepen in de Caribische Zee. Beide schepen bieden plaats aan ongeveer 800 passagiers en varen van havens in het Verenigd Koninkrijk naar plaatsen in Noord-Europa en Scandinaviƫ.

Marco Polo reizen beginnen op Leith (voor Edinburgh), Newcastle en Tilbury (voor Londen), terwijl de Ocean Countess van Greenock (voor Glasgow), Liverpool en Hull vertrekt.

vorige >        alle rederijen >        volgende >