Princess Cruises

Diamond Princess

De zusterschepen Diamond Princess en Sapphire Princess zijn zeer slim ontworpen. Ze zijn groot, maar hebben een intieme sfeer, mede doordat er meerdere kleine ruimtes zijn gecreeƫrd, van lounges en bars tot restaurants. Zo profiteer je van de mogelijkheden die een groot schip biedt, terwijl je het gevoel heeft op een kleiner schip te varen.

Er zijn veel standaard buitenhutten met balkon tegen aantrekkelijke prijzen en maar liefst vijf zwembaden en negen jacuzzi's aan boord. In het theater en de twee showlounges wordt professioneel en gevarieerd entertainment geboden. Wie een film prefereert kan aan dek bij het megascherm terecht om onder de sterrenhemel met een bekertje popcorn van de nieuwste films te genieten. Het interieur is in warme kleuren uitgevoerd, waarbij een kunstzinnig tintje niet uit het oog verloren is.

Het spectaculaire 3 dekken hoge atrium is een goed voorbeeld van de fraaie architectuur en moderne styling aan boord. Personal Choice Cruising betekent ondermeer de keus uit een vaste dinerzitting of open zitting. De Horizon Court, het buffetrestaureant is 24 uur geopend. Cyber Space en de Children's Fun Zone zullen de jeugd en kinderen zonder twijfel vermaken. Deze Princess schepen hebben alles om je vakantie te laten slagen.