Norwegian Getaway, Norwegian Cruise Line, NCL

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway, een zusterschip van de Norwegian Breakaway is vanaf januari 2014 in de vaart. Zij vertrekt het hele jaar door vanuit Miami voor 7-daagse cruises naar de Oost Caribbean.

Zij biedt plaats aan 4.000 passagiers en heeft heel veel faciliteiten die er voor zorgen dat zowel jong als oud zich opperbest vermaken. De Norwegian Getaway heeft een enorm (water)sportcomplex met hoge waterglijbanen, een touwenparcours en een klimmuur.

The Waterfront is een openlucht promenade met winkeltjes, restaurants en amusement, terwijl in 678 Ocean Place entertainment van klasse wordt geboden. De wervelende Broadway shows zullen iedereen verbazen.

Uiteraard biedt de Norwegian Getaway een grote verscheidenheid aan huttypes, van studios (speciaal voor alleenreizende gasten) tot buitenhutten met balkon. "The Haven" is een apart complex van luxe accommodaties met butlerservice, een aparte lounge met restaurant en beachclub en nog veel meer. Ook op de Norwegian Getaway tref je de vrijheid en flexibiliteit van het Freestyle Cruising®, het handelsmerk van Norwegian Cruise Line.