SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

Door de overzichtelijke afmetingen glijdt de SeaDream moeiteloos het kleinste baaitje binnen, terwijl de grotere cruiseschepen vanwege hun diepgang moeten aanleggen bij cruiseterminals van de grotere havenplaatsen. En dat is niet het enige waarin yachting zich onderscheidt van cruising. De wensen van de ongeveer honderd gasten worden hen van de lippen gelezen door liefst negentig bemanningsleden – de service is bijna één op één.

Cruisegebied SeaDream Yacht Club
SeaDream Yacht Club biedt routes aan in het Caribisch gebied, Costa Rica, Panama Kanaal, de Middellandse Zee, de Zwarte Zee, de Amazone en Azië.

Na een droogdok van drie weken in mei begint SeaDream I aan haar programma met afvaarten van 7, 10, 11 en 13 nachten naar de Baltische Staten en de Noorse Fjorden. SeaDream II is van mei t/m oktober te vinden op de Middellandse Zee.

"It's yachting, not cruising"

De Noorse rederij SeaDream heeft twee identieke zusterschepen, de SeaDream I en de SeaDream II. De SeaDream I en het zusterschip SeaDream II krijgen vijf sterren in de Berlitz Guide, een soort Michelin gids voor cruiselines, voor het ongekende serviceniveau en het beste restaurant op zee. De uitdrukking "Yachting" is niet een gevoel over de grootte, maar is een statement over levensstijl aan boord van de twee schepen, SeaDream I & II.

De SeaDream is ultieme luxe op zee! Je verblijft aan boord van een klein cruiseschip met niet meer dan zo'n 100 passagiers en 89 bemanningsleden. De sfeer aan boord is informeel en ongedwongen, maar wel van een luxe klasse, die op bijna geen ander schip te vinden is. De service is uitmuntend. De hutten zijn zeer compleet ingericht met een apart zit- en slaapgedeelte en standaard voorzien van een flatscreen tv, cd/dvd-speler, een MP3 audiospeler en een internetverbinding. De badkamer is in marmer uitgevoerd.

De keuken is uitermate geraffineerd en alles wordt bereid met de meest verse ingrediënten. Goede tafelwijnen zijn inbegrepen, maar voor een grand cru is een aparte wijnkaart beschikbaar. De SeaDream Yacht club werkt volgens het all inclusive concept: alles aan boord, zowel de fooien als alle dranken, is bij de prijs inbegrepen.

vorige >        alle rederijen >        volgende >