Zoek en boek

Uitgebreid zoeken >

Toon 14056 gevonden cruises >

Laagste prijsgarantie

Een cruise elders goedkoper? Bij CruiseReizen.eu krijgt u de laagste prijs, gegarandeerd!

Voorwaarden prijsgarantie >

Lastminute cruises

Deze lastminute, luxe en zeer voordelige cruise reis Caribbean t/m oktober slechts € 17 p.p.p.n.!

Lees verder >

Cruise specials

Wilt u steden en cultuur of juist de beruchte polaire zeeroute met natuur en avontuur?

Alle specials >

Vertrek vanuit Nederland

In de havens van Rotterdam en Amsterdam leggen ieder jaar tientallen cruiseschepen aan.

Cruisen vanuit Nederland >

Tien tips bij de aanschaf van een schip, advertorial Tirendo

MSC Armonia - Fly, Cruise & Drive!


Ontdek de vernieuwde MSC Armonia, met nieuwe balkonhutten en nieuwe openbare ruimtes met winkels en entertainment! Mis de inauguratie van de vernieuwde MSC Armonia niet!


19 november zal de MSC Armonia haar eerste reis maken vanuit Genua naar de Canarische Eilanden en u kunt hier bij zijn. In 11 dagen, 10 nachten, vaart de gerestylde MSC Armonia op woensdag vanuit Genua via Marseille, Cartagena, Gibraltar, Cádiz, Funchal, Santa Cruz de La Palma en Santa Cruz de Tenerife naar Las Palmas.

Terwijl u de Middellandse Zee in al haar schoonheid verkent en de pracht van de Canarische Eilanden ervaart, kunt u genieten van een one-of-a-kind all inclusive concept (met cheers drankpakket, 3 geselecteerde excursies en 30% korting op alle wasservice), fantastisch entertaiment, diverse activiteiten aan boord en een speciaal galadiner. Geniet van de zeebries op onze nieuwe balkons, ontdek alle vernieuwingen en spannende nieuwe entertainment opties die de MSC Armonia te bieden heeft.

Fly & Cruise pakketten Canarische Eilanden & Marokko

Hernieuwde MSC ArmoniaDe vernieuwde MSC Armonia zal vanaf 6 december 2014 t/m 11 april 2015 diverse havens aan doen op de Canarische Eilanden, Madeira en Marokko.

Geef u over aan de charme van Marrakech en ontdek de surrealistische magie van de Sahara en de levendige souks van Marokko. Geniet van een 2-daags verblijf in Casablanca en ontdek Marrakech met zijn architectonische wonderen. Huur bijvoorbeeld vooraf al een auto via www.cardelmar.nl en bezoek in je eigen tempo de prachtige ruïnes van het El Badi-paleis, het delicate snijwerk van de Saadian graven en de Koutoubia-minaret, het meest bewaard gebleven islamitische monument in Noord-Afrika.

Bezoek ook het centrum van Marrakech en Jemaa el Fna, een markt, dat tevens het podium voor verbazingwekkende groepen acrobaten, dansers, drummers, cabaretiers, muzikanten en verhalenvertellers is. Reis naar het noorden en ontdek Fez, de oudste van Marokko's vier keizerlijke hoofdsteden en de meest complete middeleeuwse stad in de Arabische wereld. De oude Medina, Fez el Bali, zal uw zintuigen verrassen met zijn geuren en kleuren. Een oude stad binnen de muren van haar moderne opvolger, de medina van Oud Fez is naar verluidt de oudste continu bewoonde ommuurde stad in de Arabische wereld.

Geniet van de constante lente temperaturen, mooi weer en de verrassende verscheidenheid aan landschappen op de Canarische Eilanden. Neem de tijd om de Teide te ontdekken, de vulkaan van Tenerife. Deze vulkaan is het hoogste punt van Spanje met zijn 3718 meter hoge top en rijk aan mythen en legenden. Van duinen tot dennenbossen, van droog, rotsachtig landschap tot weelderige banaan en tropisch fruitplantages, elke hoek van deze bestemmingen is een andere wereld om van te genieten met lichaam en ziel. Tijdens uw 2-daags verblijf op Madeira zult u Funchal ontdekken, met zijn fantastische uitzicht op de Atlantische Oceaan, met zijn exotische tuinen, met palmen omzoomde boulevard en vulkanische stranden van zwart zand.


Meer cruisenieuws >