Zoek en boek

Uitgebreid zoeken >

Toon 14056 gevonden cruises >

Laagste prijsgarantie

Een cruise elders goedkoper? Bij CruiseReizen.eu krijgt u de laagste prijs, gegarandeerd!

Voorwaarden prijsgarantie >

Lastminute cruises

Deze lastminute, luxe en zeer voordelige cruise reis Caribbean t/m oktober slechts € 17 p.p.p.n.!

Lees verder >

Cruise specials

Wilt u steden en cultuur of juist de beruchte polaire zeeroute met natuur en avontuur?

Alle specials >

Vertrek vanuit Nederland

In de havens van Rotterdam en Amsterdam leggen ieder jaar tientallen cruiseschepen aan.

Cruisen vanuit Nederland >

Cabo San Lucas, Mexico

MSC Cruises start Party Cruise


Jongeren... opgelet! MSC Cruises organiseert deze zomer in samenwerking met muziekzender MTV achtdaagse reizen voor 'partypeople'. Dans de zonsondergang tegemoet, bezoek clubbing hotspots als Ibiza en doe dat met zo'n 1.500 passagiers die van feesten houden!


Een zomer lang feest op de Middellandse Zee

De Party Cruises van MSC bieden acht dagen lang niets anders dan feest. Tijdens de Party Cruises wordt elke dag een ander evenement georganiseerd, van Fluo Night in de Pasha Club Disco tot een White Party bij (en in) het zwembad. Zowel de MSC Sinfonia als de MSC Armonia hebben twee buitenzwembaden die perfect zijn voor poolparties. Ook is er een bierfestival, een Thriller Night en dans je tijdens de Revival Night de discosterren van de hemel.

Partyroutes MSC Sinfonia en MSC Armonia

De achtdaagse Party Cruises vinden plaats op de MSC Sinfonia, die vanuit Genua vertrekt, en op de MSC Armonia, die afvaart uit Venetië.

De MSC Sinfonia vertrekt elke maandag, van 2 juni tot en met 15 september, vanuit Genua. Daar vandaan cruiset het schip naar chique Cannes, hip Ibiza, door naar eilanden Menorca en Sardinië en terug naar het vaste land bij Salerno en daarvandaan weer naar Genua.

De MSC Armonia vaart van vrijdag 4 juli tot en met 22 augustus een feestroute van Venetië naar Griekenland, Montenegro en Kroatië. Op het programma staan Ancona aan de Adriatische zee, de mooie Griekse eilandjes Santorini en Mykonos, om je daarna te laten feesten in Kotor in Montenegro en bruisend Split in Kroatië. Op de zevende dag cruise je terug voor nog een laatste nacht party aan boord onderweg naar Venetië.


Meer cruisenieuws >

Meer informatie partycruises | Meer MSC cruises