Zoek en boek

Uitgebreid zoeken >

Toon 14056 gevonden cruises >

Laagste prijsgarantie

Een cruise elders goedkoper? Bij CruiseReizen.eu krijgt u de laagste prijs, gegarandeerd!

Voorwaarden prijsgarantie >

Lastminute cruises

Deze lastminute, luxe en zeer voordelige cruise reis Caribbean t/m oktober slechts € 17 p.p.p.n.!

Lees verder >

Cruise specials

Wilt u steden en cultuur of juist de beruchte polaire zeeroute met natuur en avontuur?

Alle specials >

Vertrek vanuit Nederland

In de havens van Rotterdam en Amsterdam leggen ieder jaar tientallen cruiseschepen aan.

Cruisen vanuit Nederland >

SeaDream Yacht Club eerste keer naar Azië in najaar 2013

Passage naar het Verre OostenOp verzoek van vele trouwe clubleden, besliste SeaDream Yacht Club een gloednieuw programma naar Azië en Noord-Australië op te starten in het najaar van 2013.


Passage naar het Verre Oosten


SeaDream II start na haar seizoen in de Middellandse Zee met de “Passage naar het Verre Oosten” vanuit Athene in oktober 2013. Deze eerste van vele unieke reizen brengt de gasten door het Suez kanaal langs verschillende intrigerende bestemmingen tot in Mumbai, India. Excursies met begeleiding van een Egyptoloog geven de kans om de meest fascinerende archeologische sites te ontdekken. Vanuit Mumbai, vaart het jacht naar Singapore en het Verre Oosten. In de regio staan 18 unieke reizen gepland van 7 tot 15 dagen lang. De meeste kunnen geboekt worden als een back-to-back reis voor een langere vakantie met interessante combi-voordelen.

SeaDream II blijft in Azië tot en met april 2014. Het programma is bezaaid met tal van routes naar exotische havens in landen als Sri Lanka, Thailand, Maleisië, Singapore, Myanmar (Birma), Oost-Timor, Noord-Australië, Indonesië, Nieuw-Guinea, Vietnam, Cambodja en Hong Kong. "Of je hunkert naar de rust en de stilte van idyllische stranden en eilanden of de opwindende energie en drukte van buitenlandse steden, Azië biedt voor elk wat wils", aldus SeaDream President, Bob Lepisto. Paul Nuyens, Director Business Development Benelux, Spanje en Portugal voegt eraan toe: "Vrijwel elk land in de regio is toegankelijk langs het water en SeaDream's yachting routes zijn een ongelooflijke mix van cosmopolitische steden, ongerepte stranden en indrukwekkende historische bezienswaardigheden. We hebben zeer unieke plaatsen, zoals de weinig bezochte eilanden van de Birmese Mergui Archipelago in de Andaman Zee en Sanya, op het eiland Hainan in China, in het vaarschema opgenomen. Plaatsen waar grotere schepen niet kunnen komen!"

Enkele hoogtepunten van het Azië-programma


Elke reis biedt spannende en unieke aanloophavens. Hoogtepunten zijn onder andere:
• Overnachting, 2-daags verblijf in Yangon, Myanmar (Birma), met zijn wereldbekende Shwedagon Pagoda. Optionele hele dag excursies per vliegtuig naar Mandalay en Bagan, een vallei bedekt met 2.000 pagodes en tempels.
• Yachting door de prachtige Langkawi archipel van Maleisië.
• Een bezoek aan "the beach" (beroemd geraakt door de film “The Beach” met Leonardo DiCaprio) op de Phi Phi eilanden van Thailand.
• Duiken in de paradijselijke onderwaterwereld van Thailand, het Similan Islands National Park.
• Golf spelen in Maleisië, Phuket en op de Andaman Club, een vijf sterren golf resort & casino op Thahtay Kyun Island, Birma.
• Oud op Nieuw beleven in Patong Bay, Phuket, Thailand. Een nacht vol vuurwerk en duizenden drijvende, papieren kaarslichten, bekend als de "toverlantaarns".
• Het ontdekken van de werelderfgoed site van Halong Bay, Vietnam, één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld.
• Reusachtige varanen observeren op Komodo Island.
• Vanuit Singapore, pre & post landarrangementen naar Cambodja met Angkor Wat en de vele beroemde tempels inbegrepen.
• Vanuit Singapore, ook pre & post landarrangementen naar Borobudur (UNESCO) en Yogyakarta, site van de Prambanan tempel.Meer cruisenieuws >

SeaDream I en II | SeaDream Yacht Club